Våra uppskattade värdar

Brf Kungsklippan har engagerade värdar som bidrar mycket till trivseln i vår förening. Att vara värd är ett arvoderat och betydelsefullt uppdrag. På hemsidan och på anslagstavlorna finner du alla våra uppskattade husvärdar, värdar för återvinningsrum och tvättstugor.

Bor du på Pipersgatan eller på Kungsklippan 12-14 och tycker att det låter intressant att vara husvärd? Hör av dig till karo.karadakhi@kungsklippan.se eller till yvonne.nasman@kungsklippan.se för mer information.

Öppettider

Återvinningsrummen

Enligt beslut på årsstämman utökas öppettiderna i återvinningsrummen med en kvällstid på prov i 3 månader med början den 22 juli 2020.

Kvällsöppet är tills vidare onsdagar 18.00 – 21.00 

Vi hjälps åt att inte släppa in obehöriga och att se till att hantverkare inte lämnar byggavfall (det ska entreprenören göra på egen/uppdragsgivarens bekostnad på annan plats, annars får vi gemensamt betala extra transport) så att vi kan uppnå trygghet och rimliga kostnader under prövotiden.

Expeditionen

Under pågående pandemi har expeditionen tills vidare öppet endast onsdagar 17.00 – 19.00

Polisen tipsar i sommartider om att uppstickande post är en signal om att man är bortrest. Om du ser post och reklam sticka upp i brevinkast, gör du grannen en tjänst om du petar ner den.

Sommaren i city är härlig!

Medlem i Brf Kungsklippan kan njuta av att grilla på Kungsklippan och Kungsbro strand, spela spel på Kungsbro strand (kod till spellåda på hemsidan) och våra terrasser bjuder in till uteliv mitt i city. Se anslag om försiktighetsåtgärder med anledning av rådande pandemi. Trevlig sommar önskar styrelsen i Brf Kungsklippan!

Print Friendly, PDF & Email