Månadsavgift 2021

Brf Kungsklippan har vid styrelsemötet den 17 november 2020 beslutat att höja månadsavgiften från och med den 1/1 2021 med 2 procent, allt i enlighet med den plan som kommunicerats i medlemsdialogen om pågående stamrenovering.

Under fliken Polisen informerar på hemsidan, hittar du information om internetbedrägerier i samband med Black Friday. Vi vill också passa på att varna för bedrägerier mot äldre som tyvärr ökar i pandemins spår, både via telefon och vid dörren. Var vaksamma, lämna aldrig ut koder och öppna inte för främlingar. En bra grundregel är att kontrollringa till företaget i fråga innan man öppnar.

Kvällsöppet i återvinningsrummen

Brf Kungsklippan har beslutat att förlänga kvällsöppettiden på onsdagar tills vidare, efter en inledande prövotid om 3 månader som beslutats på stämman den 23 juni 2020. Viktigt meddelande; inga matrester i återvinningsrummen, vi måste verkligen hjälpas åt att bevara sanitära förhållanden i våra hus.

Öppettider på expeditionen

Besökstid onsdagar 16-19. Telefontid torsdagar 16-19. Mejla gärna ditt ärende till expedition@kungsklippan.se för att minska trängsel och smittspridning på expeditionen.

Brf Kungsklippan jobbar just nu med den utvärdering av stamrenoveringsprojektet etapp 1, som vi planerat att kunna publicera i november. Håll ut, snart är vi klara!

Print Friendly, PDF & Email