Månadsavgift 2021

Brf Kungsklippan har vid styrelsemötet den 17 november 2020 beslutat att höja månadsavgiften från och med den 1/1 2021 med 2 procent, i enlighet med den plan som kommunicerats i medlemsdialogen om pågående stamrenovering.

Under fliken Polisen informerar på hemsidan hittar du information om internetbedrägerier. Vi vill också passa på att varna för brott mot äldre som tyvärr ökar i pandemins spår, både via telefon och vid dörren. Var vaksamma, lämna aldrig ut koder och öppna inte för främlingar. Hjälp dina grannar genom att inte släppa in obehöriga i porten. Föreningen har inte lämnat uppdrag till någon att putsa fönster till exempel!

Återvinning i helgerna

Styrelsen förstår att det krävs ansträngning och planering att för att sortera rätt och för att passa öppettiderna. Vi vädjar till allas vilja att medverka till en bättre miljö i våra gemensamma utrymmen och till samhället i stort. I framtiden kommer det att krävas mer sortering än idag. Öppettiderna är till för medlemmarnas trygghet. Släng inte matrester i återvinningsrummen, det lockar ovälkomna besökare med fyra ben och svans. Lämna inte avfall på gator och gårdar som dina grannar får ta hand om, även om öppettiderna inte passar just dig. Att bo i bostadsrätt kräver hänsyn och samarbete. Tack på förhand!

Öppettider

Återvinningsrummen är öppna mån- fre kl. 06.00-11.00, ons även kl. 18.00-21.00, lör, sön och vissa helgdagar såsom julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen och trettondedag jul den 6 januari kl. 06.00-19.00.

Expeditionen har besökstid ons kl. 16.00-19.00. Telefontid tors kl. 16.00-19.00. Mejla gärna ditt ärende till expedition@kungsklippan.se för att minska trängsel och smittspridning på expeditionen. Stängt från julafton den 24 december t.o.m nyårsdagen den 1 januari 2021.

Takterrasserna har som vanligt extra öppet på nyårsafton till kl. 04.00 för medlemmar som vill njuta av fyrverkerier. Visa hänsyn och minimera smittspridning.

Den slutliga utvärderingen

av föreningens stamrenovering på Pipersgatan är nu klar och publicerad.
Läs den här: Stamrenoveringsprojektet

God Jul & Gott Nytt År

önskar Brf Kungsklippan alla medlemmar, leverantörer och hyresgäster!

Print Friendly, PDF & Email