Tack till alla medlemmar som kom på vår extrastämma den 5 februari!

Protokoll från stämman finns tillgängligt på hemsidan och på expeditionen. Save the date: ordinarie stämma den 25 april. Styrelsen består nu av: Ordförande/ledamot Jan Härstedt, vice ordförande/ledamot Ulf Rosell, ledamöter Reino Svensson, Peter Nilsson, Anita Laine-Stengård, Jan Ruda, Lotta Tumlare och Artem Rybakov. Suppleanter: Martin Rosenbach, Yvonne Näsman, Margaretha Palmér och Ulrik Blomquist.

Medlemsmöte den 19 mars 2019

Vårens medlemmöte kommer att gå av stapeln den 19 mars på Piperska muren kl. 19.00, fika från 18.30.  Då kommer vi som vanligt att informera om smått och stort som pågår i föreningen, bland annat stamrenoveringsprojektet, och vi hoppas att så många som möjligt vill komma!

Fika med husvärdarna den 7 mars kl. 18.00!

Våra uppskattade husvärdar bjuder in till informationsmöte med fika på expeditionen. De berättar mer om sitt uppdrag för alla som kan vara intresserade av att bli husvärd, värd för ett återvinningsrum eller en tvättstuga. Positionerna är viktiga för trivseln i föreningen och uppskattas stort av medlemmarna, därför är de också arvoderade. Anmäl gärna intresse till yvonne.nasman@kungsklippan.se om du har möjlighet. Väl mött!

Print Friendly, PDF & Email