Juli 2018

Juli 2018

Hjälp oss att behålla våra gästlägenheter!

Brf Kungsklippan har en större och två mindre gästlägenheter som medlemmar kan boka för familj och gäster på besök.  Tyvärr inkommer så många klagomål på städningen, att styrelsen nu måste överväga om gästlägenheterna kan behållas. Efter avresa måste medlem som bokat lägenheten själv avsyna lägenheten och städa vid behov, annars orsakar man olägenhet för sina grannar och kostnader för vår gemensamma kassa. Regler finns på hemsidan. Styrelsen kommer att utvärdera detta i höst – låt oss hjälpas åt så vi kan behålla denna medlemsförmån!

Husvärdar

Brf Kungsklippan har tecknat avtal med nya värdar för återvinnings-/grovsoprummen. Nya värdar för återvinningsrummen är Sam Ariastam och Göran Bång. Sam Ariastam är även ny husvärd På Kungsbro Strand 19. Vi önskar dem välkomna!

Vi passar samtidigt på att påminna om öppettiderna för återvinningsrummen: vardagar 06:00-11.00 och helger 06:00-19:00

Försenad avi? Så här gör du

För att inte alla medlemmar ska behöva betala egen abonnemangsavgift för hushållsel, har Brf Kungsklippan sedan länge ett upphandlat ett gemensamt abonnemang, där förbrukningen läggs på avgiftsavierna.  Detta sparar pengar för oss medlemmar, men har tyvärr i något fall medfört att avierna kommit sent. Om detta händer kan man ringa SBC Kundtjänst och få betalningsuppgifter på telefon eller mejl vardagar 07-21 (sommar 07-19) tel 0771-722 722 eller kundtjanst@sbc.se. Allra enklast är att betala via autogiro så sköts betalningarna automatiskt.

Fortsatt skön sommar!

Print Friendly, PDF & Email
2018-07-11T08:00:24+00:00