Medlemsforum på hemsidan har öppnat!

Traditionellt brukar föreningen ordna ett fysiskt medlemsmöte i november då  då vi informerar om aktuella frågor. På grund av rådande pandemi har vi i år skapat ett forum på hemsidans medlemssidor  i stället. Du finner forumet på medlemssidorna under Informationsfliken.

Vi testar ett par månader hur det fungerar. Välkomna med synpunkter, åsikter och frågor!

Vår leverantör Comhem aviserar att avtalsförhandlingar med TV4 och Cmore angående leverans från 31/10 ännu inte är i hamn. I bästa fall blir det löst i tid,men det kan innebära avbrott i leveransen. Ni behöver inte vidta några åtgärder. Se Comhems brev här.

Ny teknisk förvaltning

Vid årsskiftet byter vi teknisk förvaltare till Fastighetsägarna Service, mer info kommer.

Dags för cykelrensning

Många medlemmar cyklar dagligen och det blir fler år för år, vilket är bra på många sätt. Tyvärr belamras våra cykelrum av övergivna och funktionsodugliga cyklar. Nu är det dags att rensa igen, något vi gör med jämna mellanrum. Denna gång har vi anlitat företaget REBICYCLE som i dagarna lämnar lappar i brevlådorna om hur detta går till. Om ni har cyklar som ni inte använder, ber vi vänligen att ni förvarar dessa i förråden så att cyklar som rullar får plats. Tack på förhand!

Öppettider

Expeditionen har fortsatt besökstid onsdagar 16-19, telefontid torsdag 16-19.

Återvinningsrum har fortsatt öppet onsdagar 18-21 tills vidare.

Glöm inte att vara försiktiga!

Pandemin är inte över och Folkhälsomyndighetens råd är skärpta. Låt oss fortsätta hjälpas åt att inte trängas i hissar, i gemensamma utrymmer och på terrasser. Torka gärna av hissknappar, ledstänger och dörrhandtag efter er. Tack på förhand!

UPPMANING!

Vi måste alla respektera reglerna i återvinningsrummen. Det är absolut förbjudet att kasta matavfall  annat än i sopnedkasten. Det drar åt sig råttor och våra husvärdar ska inte behöva sortera andras sopor.  Det är inte heller tillåtet att kasta matavfall och annat i gårdarnas papperskorgar.

Print Friendly, PDF & Email