Om grillning och rökfritt

Det är nu tillåtet att på eget ansvar grilla på särskilt iordningsställda grillar på egen tomt igen. Använd gärna föreningens grillplatser på Kungsklippan 14-20 och Kungsbro strand 17-19, men på övriga gemensamma terrasser och gårdar är grillning inte tillåten av säkerhetsskäl.

Vi påminner också om att Brf Kungsklippan för allas trevnad är en rökfri förening, alltså rökfritt på gemensamma utrymmen inne och ute, tex på gårdar och terrasser.

Otillåten andrahandsuthyrning

Brf Kungsklippan känner till att ett antal lägenheter hyrs ut utan tillstånd, bland annat via förmedlingssajter som tex Airbnb. Vi påminner om att korttidsuthyrning, bland annat av omtanke om grannarna, INTE är tillåten och att den som hyr ut utan tillstånd riskerar sitt medlemskap och sin lägenhet. Regler och ansökan för uthyrning finns på hemsidan.

Lägenhetsnummer

Varje lägenhet har två lägenhetsnummer, dels föreningens nummer som står på lägenhetsdörren och dels ett fyrsiffrigt nummer som tillhör folkbokföringsadressen. Några medlemmar har fått nya nummer och de som berörs ska ha fått besked om detta av Skatteverket. Föreningens nummer är desamma som tidigare. Vi kommer att uppdatera hemsidan och anslagstavlorna i porten med nya listor inom kort.

Vår hemsida

Brf Kungsklippan arbetar kontinuerligt med att uppdatera och förbättra hemsidan. Bland annat hittar du nu de nya stadgarna och frågor och svar – de vanligaste frågorna som inkommer till expeditionen.

Fortsatt skön sommar!

Print Friendly, PDF & Email