Glad sommar önskar alla medlemmar!

Som medlem i Brf Kungsklippan kan vi alla njuta av att grilla på Kungsklippan och Kungsbro strand samt spela spel på Kungsbro strand (kod till spellåda finns på vår hemsidan). Vidare har vi i vår förening fantastiska möjligheter att umgås på våra takterrasser. Vi vill dock påminna om föreningens trivselregler och respektera att vi inte får klättra upp på fastigheternas fläktrumstak. Detta är inte tillåtet och innebär en risk för olycksfall. Om vi värnar om att fortsatt ha tillgång till takterrasserna behöver trivselreglerna följas.Ha en skön sommar och låt oss hjälpas åt att göra vår boendemiljö så trevlig som möjligt för varandra!

Nya öppettider i återvinnings- och grovsoprummen

Styrelsen har lyssnat på våra medlemmar vad gäller öppettider i våra återvinningsrum. De nya öppettiderna innebär att vi kommer att ha öppet varje vardag klockan 18-21 utöver vanliga öppettider. Detta kommer att genomföras från och med 1 juli och utvärderas efter tre månader, dvs 1 oktober. Nya öppettider från och med 1 juli:Måndag –Fredag: kl. 06.00–11.00 samt kl. 18.00-21.00.Lördag – Söndag: kl. 06.00–19.00.

Bristande efterlevnad av riktlinjer vad gäller återvinnings- och grovsoprummen

Brf Kungsklippan tillhandahåller för sina medlemmars bekvämlighet gemensamma utrymmen för återvinning och grovsopor. Tyvärr har en del medlemmar inte hanterat sina sopor enligt våra riktlinjer (se hemsidan för mer information). Tänk bland annat på att sortera soporna korrekt och att skära isär kartonger. Om vi fortsättningsvis vill att återvinning- och grovsoprummen ska finnas kvar så är det viktigt att vi medlemmar sköter det hela på ett respektfullt sätt annars kan vi behöva stänga ner rummen då det innebär en utökad kostnad för vår förening samt merarbete för våra värdar.

Print Friendly, PDF & Email